Over Agri-Handel Broere

Agri-Handel Broere (voorheen Veehandel Broere V.O.F.) is begonnen als veehandel. Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, ligt onze kracht niet alleen in het in- en verkopen van vee maar leveren wij ook fourages en strooisels
Wij zijn in staat om tegen goede tarieven kwaliteitsproducten te leveren waarmee elke veehouder vooruit kan.

Vanaf 1 januari 2021 heeft Agri-Handel Broere in samenwerking met Boerkamp Vee en Kalverhandel de activiteiten van Farmel Feed B.V. overgenomen. 

Fourage
Wilt u ruwvoeders of bijproducten aan- of verkopen, dan bent u bij Agri-Handel Broere aan het juiste adres. Als koper kunnen wij u compleet ontzorgen in het leveren van het door u bestelde product. Agri-Handel Broere staat voor de alles-in-één oplossing, waarbij wij ook volledig het logistieke traject met het transport voor u organiseren. Direct contact is daarbij ons kenmerk. Zo kunnen wij in optimale afstemming met u de voeders of bijproducten op uw erf leveren.

Kwaliteit
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen doen wij uitsluitend zaken met gecertificeerde bedrijven. Dit betekent dat deze bedrijven garant staan voor veilig diervoeder. Agri-Handel Broere is in het bezit van een GMP+ erkenning en voldoet hiermee aan de wettelijke eisen. Naast de GMP+ erkenning doet Agri-Handel Broere mee aan het moniteringsprogramma van SecureFeed.

Ook zijn wij Skal gecertificeerd. Biologisch is een wettelijk beschermde term. De biologische wetgeving is gericht op het behoud en de rechtvaardiging van het vertrouwen van de consument in biologische producten. Ieder bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of opslaan moet hiervoor gecertificeerd zijn.

 


Aansprakelijkheidsverzekering
Het kwaliteitssysteem van FrieslandCampina vraagt van de leden/veehouders dat zij uitsluitend diervoeders afnemen van bedrijven die een productaansprakelijkheidsverzekering hebben. Agri-Handel Broere staat op de zogenoemde witte lijst van veevoederleveranciers. De polis wordt elke drie jaar getoetst.

Logistiek
Alle transporten worden uitbesteed aan derden. Door het netwerk in de logistieke sector kunnen we gericht per diervoeder een transportmiddel inschakelen. De flexibiliteit en uitwijkmogelijkheden brengen met zich mee dat er veelal op korte termijn en op elk erf gelost kan worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een container, walking-floor of onderlosser auto inschakelen voor de los gestorte producten. Alle voedermiddelen worden onder GMP+ condities vervoerd.

 

Meer weten? Onze contactgegevens: Contact opnemen